Tänk på att

Vi vill uppmärksamma dig om att det förekommer oseriösa elsäljare i vårt närområde och i övriga landet. De använder försäljningsmetoder och har avtalsformer som gjort många kunder missnöjda. Konsumenternas Energimarknadsbyrå har sammanställt en lista över de bolag som fått flest klagomål i förhållande till antal kunder. Länk till deras lista finns här!

Blir du kontaktad av en elförsäljare rekommenderar vi att du börjar med att se över ditt nuvarande elavtal i lugn och ro. Mindre seriösa försäljare säger sig ibland ha uppgifter om ditt avtal och din leverantör – det är en bluff. Funderar du på att byta elleverantör så gör ett eget val, -känn dig inte tvungen att ingå något nytt avtal direkt.

Har du tackat ja till ett elavtal som du ångrar, vid t.ex. dörrknackning eller telefonförsäljning, har du som konsument alltid rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta regleras genom distans- och hemförsäljningslagen.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor!

 

© 2021  Kvänum Energi. All rights reserved.

Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram