Elhandel

Elavtal

Med elavtal hos oss får du alltid 100 % förnybar, miljömärkt el med full spårbarhet från en leverantör med enkla kontaktvägar. Vi har inga långa telefonköer, inga tillkrånglade avtalsformer – här är det raka villkor, personligt bemötande och miljömedvetenhet som gäller. Och så förstås ett bra elpris! Aktuella elpriser hittar du här.

Vi är vi mycket måna om vår miljö, våra yngsta energianvändare och deras framtid, vår framtid! Vi har ett aktivt miljö- och kvalitetsarbete och är certifierade enligt FR2000. Vi arbetar flitigt med livscykelanalyser och hållbarhet. Vill du läsa mer om elens miljömärkning och ursprung? Klicka här  Genom att teckna elavtal med oss är Du med och tar ansvar för en hållbar framtid.

Vill du bli kund hos Kvänum Energi?
Skriv ut ditt elavtal här (Ladda ner avtalet här), fyll i och skicka in det till oss. Eller ring kundtjänst: 0512-79 70 70 så skickar vi ett avtalsförslag. Välkommen!

 

© 2021  Kvänum Energi. All rights reserved.

Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram