Välkommen Alexzandra!

Har du redan träffat, eller kanske pratat med Alexzandra i telefon? Sedan några veckor har vi en ny medarbetare på kundtjänst. Alexandra hjälper dig t.ex. om du ska flytta, har fakturafrågor, vill beställa pellets eller söker någon på kontoret. På fritiden ägnar Alexzandra gärna sig åt fotboll, både som spelare och som aktiv i sin förening, hon tar också gärna en tur i löpspåret. Alexzandra jobbade innan hon kom till oss på Bewi – packaging. Vi välkomnar Alexzandra till vårt gäng! #välkommen #kundtjänst #kvänumenergi #nymedarbetare
Läs mer...

Dörrförsäljning av el

Det har kommit till vår kännedom att elhandlare knackar dörr i vårt närområde och att försäljare har önskat att få komma in i bostaden för att kontrollera mätaren. Elhandlare har inget med elmätaren i din bostad att göra utan sköts helt av oss som ditt nätbolag. Är vi, som nätbolag, i behov av att komma åt din elmätare så sker det besöket under vår arbetstid, kl 7-16. Vi kommer även att avisera detta till dig. Har du tackat ja till ett elavtal med dessa personer ha du som konsument alltid rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta regleras genom Distans- och
Läs mer...

Elens dag!

Har du tänkt på hur många gånger per dag du använder något som går på el? Elen gör att vi lever längre, har bättre hälsa och att vi får en massa tid över till annat som vi annars inte skulle ha hunnit med. Den har också gett oss alla en enklare, säkrare, ljusare och varmare tillvaro. Kort sagt är el en förutsättning för att vi ska kunna ha den livsstil och det samhälle som vi har idag. På torsdag den 23/1 firar vi elens dag!!
Läs mer...

Om olyckan skulle vara framme!

Om man råkar fälla träd på elledning så hör omedelbart av er till oss. Är kontoret stängt så ringer ni på vår jourtelefon. Det är förenat med livsfara att försöka ta ner ett träd som man fällt fast på elledningen. Träd som ligger på elledningen ska betraktas som spänningsförande. Vi hjälper till med att ta ner träd som står illa till vid en luftledning.
Läs mer...

God jul & gott nytt år!

Julen handlar för många om traditioner! En av våra traditioner är att skänka pengar till välgörande ändamål i juletid. I år valde vi att ge vår gåva till Hjärt- & Lungfondens livsviktiga verksamhet. Vi tackar alla som är en del av vår verksamhet för ett fint 2019 och önskar en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi har stängt kontoret helgernas röda dagar samt 23-24/12. Vid brådskande ärende kontaktas vår beredskapsmontör på 0705-292850.
Läs mer...