Driftstörning

Oplanerade avbrott

Nu är strömmen tillbaka hos många som varit strömlösa idag. Vi har fortsatt problem i Edum, Valeberg Ryd och i delar av Öttum. Vi arbetar för att alla våra kunder ska ha strömmen åter snarast möjligt.

För mer information om driftstörningen se vår karta

Energikalender, dan före dan! 22/1

Publicerat den
22 januari, 2018

Visste du att eldflugor ger ifrån sig ljus genom en kemisk reaktion som är så effektiv att hela 98 % av energin förvandlas till ljus, mer än dubbelt så effektiv som traditionell ljusteknik! Genom att studera eldflugan och härma dess uppbyggnad och material har forskare kunnat effektivisera LED-lampan till att bli nästan lika bra som eldflugan! Wow!
I morgon firar vi Elens dag, välkommen att träffa oss i våra lokaler på Skaragatan 23 i Kvänum! Vi har öppet hus klockan 14-19. På grund av en omfattande vattenläcka har vi varit tvungna att tänka om lite inför Elens dag men hoppas att ni ändå vill komma och träffa oss (bland avfuktare och fläktar mm). Varmt välkommen!

CE4C1D25-7132-4A11-9540-A8E02735CB68

Nyhetsarkiv

© 2024  Kvänum Energi. All rights reserved.

Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram