Livscykelanalyser, hållbarhets- och miljöarbete för vår framtid!

Publicerat den
18 oktober, 2018

På Kvänum Energi är vi mycket måna om bygdens framtid, våra yngsta energianvändare och deras framtid, vår framtid! Vi har ett aktivt miljö- och kvalitetsarbete och är certifierade enligt FR2000. Nu fördjupar vi vår kunskap och lyfter miljö- och hållbarhetsfrågorna ytterligare. Med hjälp av Caroline Montini, miljö och kvalitetsrevisor med gediget förflutet inom miljöbranschen djupdyker vi nu i livscykelanalyser, hållbarhet och förbättringsmöjligheter. Caroline hjälper oss att bli ännu bättre på att ta hänsyn till vår miljön och framtid.

Som elkund hos oss får du alltid miljömärkt el. I planeringen av arbetet med vårt elnät finns miljöaspekten alltid med, är du en av de pelletskunder som bytt ut din oljepanna mot pelletsbrännare är du varje dag med och minskar CO2-utsläppen. Med hjälp av Caroline går vi i kvalitetsgruppen igenom vår verksamhet och förbättrar och utvecklar vårt miljöarbete ytterligare.

På bilden från v: vår kvalitetsgrupp bestående av Patrik Jansson, avdelningsansvarig elnät, Minna Jerneborg, marknadsassistent, Johan Lidén, avdelningsansvarig intern verksamhet och Caroline Montini, miljö- och kvalitetskonsult.

hallbarhetsgruppen

Nyhetsarkiv

© 2024  Kvänum Energi. All rights reserved.

Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram