Lös vårat senaste korsord här!

Publicerat den
11 november, 2021

Nu kan du lösa korsordet som finns med i LilaNytt nov 21 här!

Du har chans att vinna en fin lokaltillverkad adventslampa eller och höst- och vinterkit innehållandes grejer som är bra att ha i mörkare och kyligare tider.

Lycka till!

Krysset består av en PDF-fil som kan öppnas i Acrobat, som finns installerat i nästan alla datorer. Där du kan fylla i textrutorna en och en och även gå tillbaka och ändra dig. Börja med att ställa in datorns tangentbord på CAPS LOCK (d v s versaler). Har du inte Acrobat i din dator kan du ladda ner en grundversion av programmet gratis från Adobe.

När du har löst krysset kan du spara ner det till din dator och skicka in till kundtjanst@kvanumenergi senast den 2021-11-26. Du kan även mejla en skärmdump av lösningen, och förstås också skriva ut det tomma krysset och fylla i det med penna om det passar dig bättre – skicka i så fall gärna in en fotad eller scannad lösning till mejladressen ovan.


Ett av priserna du kan vinna är denna lokaltillverkade adventslampa. Den är ca 50 cm hög och lika bred, dimmer medföljer för att du ska få precis den ljusstyrkan som passar dig bäst. Träslaget är ek och lampan är tillverkad av en snickare i Tråvad.
Stort lycka till!!

Senaste nytt

Nyhetsarkiv

© 2023  Kvänum Energi. All rights reserved.

Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram