Driftstörning

Oplanerade avbrott

Nu är strömmen tillbaka hos många som varit strömlösa idag. Vi har fortsatt problem i Edum, Valeberg Ryd och i delar av Öttum. Vi arbetar för att alla våra kunder ska ha strömmen åter snarast möjligt.

För mer information om driftstörningen se vår karta

Vi har satt upp nya laddstolpar för elbilar i Tråvad och Kvänum!

Publicerat den
4 juli, 2017

Det rullar tiotusentals elfordon på de svenska vägarna och antalet ökar stadigt och snabbt. En väl fungerande laddinfrastruktur ökar möjligheterna att använda de laddbara fordonen och är en förutsättning för att öka antalet elfordon på de svenska vägarna.

En viktig faktor för att minska trafikens koldioxidutsläpp är en övergång till eldrift, och frågan om laddning blir då extra viktig. I Sverige finns i dag över 2000 laddpunkter fördelat på över 600 laddstationer med olika typer av kontakter och effekt. Vi är med och bygger ut detta viktiga nät för framtiden.

Allt fler kunder har elbilar och för att öka tillgängligheten och göra det ännu enklare för dig att ladda din elbil i vår region, bygger Kvänum Energi nu fler laddstolpar för elbilar. En satsning för att bidra till Sveriges laddbilsinfrastruktur och det långsiktiga målet med en fossilfri bilflotta.

Välkommen att ladda din bil här:

Kvänum, vid hotell Lumber och Karle. Här har vi en destinationsladdare, 22kW. Vid hotellet finns nu även en Teslaladdare.

Tråvad, vid 47an, Ågatan 2, finns en snabbladdare 50kW.

Jung, Jungatorp finns en 50kW snabbladdare i drift sedan tidigare.

Inom en snar framtid kommer ytterligare en destinationsladdare vid Kvänum Energis kontor och en i Vedum.

 

Har du några frågor? Hör av dig!

 

Bilder från uppstart i Kvänum.

luk

luka

Bilder från premiärladdning på uppstartsdagen i Tråvad.

trvad

Nyhetsarkiv

© 2024  Kvänum Energi. All rights reserved.

Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram