Ny hemsida!

Publicerat den
12 juni, 2019

Varmt välkommen till vår nya, lokalproducerade hemsida!

Vår tanke med nya hemsidan är att det ska bli lättare för dig som besöker vår sida att enkelt hitta det du söker! Mycket känner du troligtvis igen från tidigare, vår lila färg, vårt utbud, en hel del information (-mycket av informationen från energibolag är hyfsat lika år efter år). Men det finns nytt på sidan också! Vi har till exempel en ny funktion gällande driftinformation som vi smygstartar med att visa planerade avbrott, framöver kommer även oplanerade avbrott samt avbrottshistorik finnas här. Mer information om vårt kvalitetsarbete och kvalitetssystem hittar du under hållbarhet. För dig som funderar över att producera egen el har vi samlat information under mikroproduktion. Vi vill att det ska var enkelt för dig att hitta, vad du söker, våra tjänster, och se vad vi arbetar med.

Vi värnar om bygden och gillar att verka och arbeta lokalt så det känns riktigt bra att hemsidan är framtagen av oss i huset tillsammans med vår lokala webbyrå Alizon web.

Sidan är ny, och vi kommer fortsätta att utveckla den! Ser du något som inte stämmer eller som kan förbättras? -Hör gärna av dig till minna@kvanumenergi.se eller johan@kvanumenergi.se Vi hoppas att du ska gilla nya kvanumenergi.se lika mycket som vi gör!

Nyhetsarkiv

© 2024  Kvänum Energi. All rights reserved.

Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram