Vinn solcellsdrivna leksaker!

Publicerat den
22 oktober, 2018

TÄVLING!

Höstlovet närmar sig! Vi hoppas att vår yngsta energianvändare får möjlighet till att ladda sina batterier samt tid för lek, bus och roliga kreativa aktiviteter!

Kika in på våra sociala medier om du har barn i din närhet som skulle tycka att det var intressant och kul med en solcellsdriven leksak! Genom att dela med dig av ett förslag på höstlovsaktivitet är du med och tävlar! Alla förslag är välkomna, det kan vara ett minne av något kul ni har gjort, något ni har planerat att göra, eller någon favoritaktivitet ni gillar att göra tillsammans osv... Ange dessutom gärna ålder på barnet/barnen ni vill ge eventuell vinst till! Tävlingen finns på vår Facebook och Instagram.

Vinnarna publiceras här och på våra sociala medier onsdagen den 24/10 och kontaktas personligen av oss. Vinsterna hämtas på vårt kontor eller postas om ni inte har möjlighet att kika in hos oss.

Vi kommer passa på att utöka vinsterna med lite mer smått och gott som kan komma till användning i höst som en go mössa, reflexväst och en powerbank.

 

Stort lycka till!

solcellsleksaker

Nyhetsarkiv

© 2024  Kvänum Energi. All rights reserved.

Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram